«Det er ikke flaut å gjøre feil på OPG»

Fotball og dataspill var de eneste tingene jeg brydde meg om da jeg startet på økonomilinjen ved OPG. Jeg kjente ingen, men hadde hørt at OPG var en skole med små klasser der man fikk tett oppfølging av lærerne, noe jeg absolutt hadde behov for. I dag er mine beste venner tidligere klassekamerater fra OPG og jeg har gleden av å være student ved University of Cambridge.

Er det én ting jeg ønsker å takke OPG for, så er det alle de dyktige lærerne som klarte å vekke en læringslyst i en ellers umotivert og skolelei ungdom som jeg var. Tenk å være så heldig å få gå på en skole der lærerne bryr seg om deg og ønsker ditt eget beste, samtidig som de tør å stille krav og si ifra dersom du gjør feil. Det er ikke flaut å gjøre feil. Personlig har jeg gjort mange feil, sagt mye feil og feilet utallig mange ganger. Men er det noe jeg aldri glemmer og aldri gjør igjen så er det de samme feilene. OPG prøver å forberede deg på det som er i vente når du skal studere og senere ut i arbeidslivet.

Etter jeg uteksaminerte fra OPG i 2016 har jeg studert finans ved Handelshøyskolen BI, matematikk ved Universitet i Oslo, jobbet som kredittanalytiker i SpareBank 1 Markets og vært sjefsstrateg i FundingPartner, et av Norges mest spennende oppstartselskaper. Nå er jeg student igjen ved University of Cambridge, hvor jeg tar en mastergrad i finans.

Jeg vil oppfordre alle kommende videregåendeelever som ønsker å møte venner for livet, bli faglig utfordret og samtidig bygge et solid grunnlag for videre studier og karriere om å søke OPG.

Hilsen

Magnus Jensen

 

 

Øvrige elevuttalelser