«Søk på OPG dersom du har ambisjoner eller trenger motivasjon, du kommer ikke til å angre!»

Hei!

Jeg heter Jennifer, 25 år fra Asker!

Jeg gikk på OPG fra 2011 til 2014, og stortrivdes der alle årene, blant annet på grunn av den den beste beliggenheten i Oslo og det behagelige miljøet blant lærere og elever. På OPG var lærerne ikke bare lærere, men også som en god venn og man var alltid velkommen inn til rektors kontor for en hyggelig prat om alt og ingenting :) 

På OPG lærte jeg å samarbeide med forskjellige typer mennesker, jobbe i grupper eller individuelt, og opplevde god oppfølging dersom det var behov for det.

Etter de 3 fine årene på OPG begynte jeg rett på medisinstudiet i utlandet, og går nå 5. året i Slovakia. For øyeblikket jobber jeg på medisinsk avdeling på Drammen sykehus, og som coronatester på en privat legeklinikk i Oslo, -noe jeg stortrives med!

Så søk på OPG, dersom du har ambisjoner eller trenger motivasjon, du kommer ikke til å angre!

Hilsen Jennifer

 

Øvrige elevuttalelser