«Med små klasser får man en helt annen oppfølging og kontakt med både lærere og medelever»

Siden jeg hadde en bror som hadde gått på OPG tidligere, hadde jeg hørt veldig mye bra om skolen, lærerne og hvor godt miljøet er. Derfor var jeg ikke i tvil om at jeg ville prøve å søke, og jeg ble veldig glad for å komme igjennom nåløyet på denne veldig populære skolen.

De tre årene på OPG gikk utrolig fort. Jeg har fått venner for livet og har lært en måte å arbeide med fag på som jeg tror er veldig spesielt for OPG. Med så små klasser får man en helt annen oppfølging og kontakt med både lærere og medelever, og siden skolen er såpass liten er det veldig kort vei fra oss elever til ledelse og rektor. På OPG gikk jeg også i en klasse som hadde lyst til og ambisjoner om å lære, samtidig som vi hadde mye gøy. Fagkombinasjonen har forberedt meg på å studere på et engelskspråklig studium - med 5 timer obligatorisk internasjonal engelsk også i 2. klasse. I dag studerer jeg medisin ved Jaggielonian University i Krakow og trives veldig godt med det!

 

Hilsen

Anna Jodalen
(avgangselev klasse 3A i 2020)

Øvrige elevuttalelser