«Når både lærere og elever er engasjerte, blir skoledagen både morsommere og enklere.»

Jeg heter Alex, og jeg begynte først og fremst på OPG fordi jeg ønsket å gå på en skole hvor det var kult å gjøre det bra. Men de tre årene på OPG ga meg så mye mer.

De små klassene gjør at hver elev kan få tettere oppfølging av lærere, men også at elevene blir bedre kjent med hverandre enn i en «vanlig» klasse. I løpet av de tre årene jeg hadde på OPG har jeg fått meg venner for livet, venner som jeg deler minner jeg aldri kommer til å glemme med.

Når både lærere og elever er engasjerte blir skoledagen både morsommere og enklere. For min del var denne forskjellen enorm fra ungdomsskolen til vgs, og det viste seg spesielt i matte, som gikk fra å være mitt svakeste til mitt sterkeste fag. Jeg kan rett og slett ikke snakke opp alle lærerne og fantastiske rektor Svennie nok.

Etter tre år på OPG føler jeg meg rustet til å studere hva som helst. Jeg gikk realfagslinjen, og tenker å studere INDØK ved NTNU etter året jeg nå har i Forsvaret. Jeg anbefaler OPG for alle som vil ha tre år med gode lærere, engasjerte medelever og utallige gode minner fra en skolehverdag som aldri slutter å imponere.

Øvrige elevuttalelser