Vellykket idrettsdag på Bygdøy

Tirsdag 27.8 var det duket for OPGS årlige idrettsevenement, og som vanlig møttes både lærere og elever på Bygdøhus, der vi pleier å ha kroppsøvingsundervisning. Vår kroppsøvingsseksjon var godt forberedt på storinnrykket som i år teller 191 elever, og elevene hadde valgt diverse aktiviteter med omhu før denne store dagen.

Aller først har vi en flott tradisjon på OPG: Samtlige elever skal løpe OPGmila. Vi følger en løype gjennom skogen og ned mot Paradisbukta. Den som ikke klarer å løpe kan gå. Og det er lov å ta pauser. Mange lærere stilte også opp. Dette var første del av idrettsdagen, og vi merket oss slitne elever og lærere med joggepust og gjennomvåte av svette som alle kom i mål, om enn med noe forskjellig resultat. Etter OPGmila var det en god lunsjpause med sosial aktivitet og hygge. I og med at vi faktisk opplevde en super sommerdag, slappet de fleste av i sola.

Så var det aktiviteter til valg. I år kunne elevene velge mellom sjakk, fotball, bootcamp, fekting og yoga. Stort engasjement og hard trening. Sjakkspillerne trente riktignok hjernen mer enn musklene, mens på bootcampen kunne vi observere spente muskler og hardt kroppsarbeid.

Så var det fotballturnering. Stort engasjement og masse frustrasjon med dommerne. Vinnerlaget fikk møte lærerlaget i finalen. Engasjementet kunne ses og høres på lang avstand. Dommeren dømte muligens litt feil, og det fikk han tydelig beskjed om. Resultat: Uavgjort!

Nyhetsarkiv