Travle dager på OPG før ferien – og endelig er den her!

Etter noen intense uker med strengt smittevern og kohortinndeling av klassene, rakk vi å få med oss noen uker der skolen var tilbake til det tilnærmet normale med fulle klasser og vanlig undervisning. Det ble riktignok hektisk for både lærere og elever i og med at dette var siste mulighet til å få arrangert tentamener vi hadde gått glipp av i koronatiden og diverse muntlige og skriftlige prøver som måtte gjennomføres for å sikre en forsvarlig karaktersetting.

Til tross for intense dager syntes elevene å være svært glade for at de igjen kunne møte hele klassen sin, og for å få undervisning slik de er vant til på OPG. Vi fikk til et par flotte dager med utflukter for en del klasser der disse kunne forsvares med læreplanmål. Blant annet var franskelevene på kino for å se den siste hotte filmen rett fra Frankrike. Tyskelevene fikk synge tyske Schlagere med rektor før de gikk en tur på det tyske bakeriet og fikk smake på diverse tyske bakverk. Vg1-elevene fikk være med på tur til Kolsåstoppen med den alltid så entusiastiske lektor Hans Christian. Underveis var det informasjon om planteliv, dyreliv, friluftsliv og diverse geografiske begreper. For Vg1 og Vg2 sitt vedkommende avsluttet vi skoleåret med nedvasking av skolen og bading og is etterpå. Karakterkortene ble publisert via nettet, og det er bare å bøye seg i støvet for glimrende resultater i år.

Vg3 - og våre kjære avgangselever som alle var klare for russefeiring i juni fikk en verdig avslutning av tre år på OPG i konferansesalen på Felix kino, der det ble holdt en kort tale fra elever, litt mimring fra rektors side - og en flott og formell utdeling av vitnemål. Deretter var det mingling i atriet op skolen vår. Trist at våre veier skilles, men en stor glede å se at våre elever har gjort det kjempegodt og er motivere for videre studier. Vi ønsker alle lykke til og håper dere stikker innom og hilser på oss ved anledning.

Nyhetsarkiv