Superfin idrettsdag i øsende regnvær.

Tirsdag 12.09 var det igjen duket for idrettsdag på OPG. Som vanlig, når vi har idrettsdag på høsten, åpner himmelens sluser seg, og det høljer ned. Vi valgte allikevel å kjøre på som planlagt, og både lærere og elever møtte opp med klær tilpasset "regntiden" på Bygdøy.

Første punkt på programmet var den såkalte OPG-mila. Den må samtlige elever gjennomføre, og den som ikke løper må gå den. En søkkvåt gjeng kom i mål etter ca. 40 minutter, og dermed kom den ene etter den andre "vassende" inn til målområdet. Rektor klarte det kunststykket å løpe feil, så hans tid ble betydelig dårligere enn tidligere år, men rask hoderegning skulle tilsi cirka 52 minutter dersom man trekker fra omveien, og det var jo denne tiden som det var meningen at elevene skulle slå. Og det var det mange som gjorde.

Etter OPG-mila var det lunsj, og så var det valg mellom yoga, fekting eller fotball ute. De mest harbarka elevene våre valgte fotball, eller sumpfotball! Småkaldt og på en bane full av vann gjennomførte de flere kamper. Det er bare å gratulere. Imponerende forresten at samtlige stilte på skolen uten forkjølelse dagen etter.

Nyhetsarkiv