Stor ståhei og mange fremmøtte på Åpen Dag

Åpen dag på Oslo Private Gymnasium, 24 januar 2023

OPG arrangerte Åpen Dag 23.01 - og her ble det liv. Rundt klokken 15.00 åpnet slusene seg, og vi kunne med stor glede konstatere at OPG ble fylt opp av interesserte elever og foresatte. Våre guider, lærere og administrasjon tok gladelig imot de besøkende. De fikk en god omvisning slik at de fikk et inntrykk av de forskjellige linjene vi tilbyr, de fikk smake på nystekte franske pannekaker og de fikk stille spørsmål til elever og lærere. Rektor og assisterende rektor holdt foredrag til fullsatte klasserom, og vi fikk inntrykk av at mange ønsket å søke OPG.

Vi er svært fornøyde, og vil gjerne takke alle som tok turen innom. Vi flytter som kjent til nye og flotte lokaler på Biseltt fra og med neste skoleår. Det eneste som endres på OPG er lokalene. Innhold, lærere og administrasjon blir akkurat som før.

Merk at søknadsfristen er 1.april. Søkere som kvalifiserer vil bli innkalt til samtale, og det begynner vi med allerede nå. Vi har fått inn en god del søkere. Du finner søknadsskjema her på denne nettsiden.

Nyhetsarkiv