Stor glede og stor spenning med nye lokaler og nytt skoleår

Oslo Private Gymnasium flytter fra Munkedamsveien til Pilestredet (Bislett) fra og med 1.08.2024. Elevene er svært spente, og nå er det like før vi tar turen opp til den nye skolen for å ta den nærmere i øyesyn. Siste hånd på oppussing og innredning legges i disse dager - og jeg kan underskrive på at dette blir lekkert og tidsriktig. OPG får veldig god plass med flere fine grupperom, stort fellesareal for elevene, god tumleplass utendørs og mange elever fra andre skoler i nærheten de kan bli kjent med.

Men, det som kanskje er like spennende er alle turene vi kommer til å arrangere i løpet av neste skoleår. Den tradisjonelle turen til Brussel for IK-klassen (politikk og menneskerettigheter og engelsk) gjennomføres som vanlig til våren. Studiereisen for VG2 går i år til Firenze. I tillegg har vi i år fått stipend gjennom TROLL-samarbeidet med Frankrike. Her får elever som studerer fransk lov til å være med på studiereise til Bourgogne i Frankrike der vi har en vennskapsklasse for å oppleve fransk kultur, språk, mat og så videre en hel uke. Og - som om dette ikke var nok skal fire av våre elever fra 3C få mulighet til å delta på en ungdomsfilmfestival i Roma der vi skal representere Norge blant 17 andre deltakerland. Klassen skal lage kortfilmer med tema krig - og vi reiser ned i september for å presentere produktet. Det blir en liten konkurranse mellom elevene om hvem som får reise. Nemlig gruppen som lager den beste kortfilmen.

Jeg minner om at det fortsatt er noen få ledige plasser hos oss på VG 2, i realfag og økonomiklassene. Det er ikke for sent å søke.

 

Nyhetsarkiv