OPG stenges på grunn av smittefare av koronavirus

Da har byrådet i Oslo besluttet at samtlige ungdomsskoler og videregående skoler i Oslo skal stenges fra og med fredag 13.3. OPG har valgt å stenge skolen fra og med klokken 11.30 i dag (12.3).

Elevene har krav på hjemmeundervisning, og vil få opplegg, oppgaver og tilbakemeldinger fra lærerne. Normal progresjon vil følges og læreplanmål vil bli dekket. Lærerne kommer til å angripe dette på forskjellige måter. Men samtlige fag skal dekkes og lærerne skal være tilgjengelige for spørsmål og veiledning på mail og eventuelt SMS. Det er viktig å understreke at det kreves en del selvdisiplin fra elevene for å få dette til. De har fått beskjed om at hverken tentamen, eksamen eller standpunktkarakterer er avlyst.

Jeg ber dere om å følge med på OPGs hjemmeside for oppdateringer og beskjed om når elevene skal være tilbake på skolen. Ta gjerne kontakt med meg for spørsmål, da helst på mail eller på min mobil.

For kontakt med OPG, send oss gjerne mail på info@opg.vgs.no, direkte kontakt med rektor er sven@opg.vgs.no. For telefonkontakt: Rektor Sven Erik Rise: 93099970, ass. rektor Frode Stokke: 90752088, Åse Kjelsbøl Huse: 92993880 og Eva Michelet Cedergren: 92993549.

Nyhetsarkiv