Nyttig informasjon fra rektor

Skoleåret er godt i gang, og som vanlig har vi fulle klasser og glade elever. Det virker som om alle trives og at dere knytter vennskap på tvers av klasser og trinn. Lærerne gir veldig gode tilbakemeldinger. Det er et par ting som jeg ønsker å informere alle om, så les dette nøye:

OPGs elever får redusert pris i kantinen.

Nye regler om fraværsføring har kommet fra myndighetene, så nå gjelder samme regelverk som før ferien: Er man syk gjelder egenmelding for elever over 18 år som god nok dokumentasjon på sykefravær. For elever under 18 år gjelder melding fra foreldre. Vi vil derfor føre fraværet som dokumenter. Dette vil ikke telle mot 10% regelen for å kunne få standpunkt, men vil oppsummeres som fravær på vitnemålet.

Vår flotte og engasjerte helsesøster, Line Mysen Moe, har kontortid på OPG onsdager fra 12:30 til 15:00, og torsdager 8:30 til 12:00. Det er bare å ta kontakt, hun stiller med glede opp for alle som trenger det.

Når det gjelder rådgiver - og sosialrådgivertjeneste på OPG er det undertegnede, altså rektor, assisterende rektor Frode Stokke og administrasjonsleder Åse Kjelsbøl Huse som tar seg av disse arbeidsoppgavene. Som alle vet, eller snart finner ut av, er administrasjonens dører alltid åpne for kontakt med elever. Det er bare å komme innom dersom dere vil slå av en prat. Dersom vi er opptatt avtaler vi tid.

På grunn av Covid19 ser vi oss nødt til å avlyse turen til Nordmarka for VG1 og å utsette høstidrettsdagen inntil videre. Dere får uansett sjansen til å løpe OPG-mila etter avtale med kroppsøvingslærerne - og rektor stiller gjerne opp.

Nyhetsarkiv