Ny rekord på OPGs Åpen Dag

Det er stor glede og topp entusiasme på OPG i disse dager. Vi har nettopp gjennomført Åpen Dag. Og i år ble det ikke bare én Åpen Dag, men vi arrangerte like godt to av dem. Både 21.1 og 22.1. Og her manglet det ikke på noe. Elever og lærere satte i stand undervisningsrommene slik at vi kunne ta imot potensielle elever og deres foresatte. Her var det presentasjoner av linjene våre, av fremmdspråkene vi tilbyr og av skoleturene til Brussel og Armenia. Elevene gjorde en fabelaktig jobb som guider. Vi hadde også servering av franske pannekaker, belgiske vafler og tysk bakverk. Her gikk det unna! Vi måtte lage ekstra røre for at alle skulle få en smakebit.

Vi har i år satt rekord på antall besøkende på Åpen Dag. Spesielt på hoveddagen den 22.1 var det like fullt på OPG som det kan være når VGlista har opptak på Aker Brygge. Interesserte elever og foresatte fikk all den informasjon de ønsket og avsluttet gjerne med et foredrag av rektor eller assisterende rektor.

Tilbakemeldingene fra de besøkende var svært positive. De beskrev skolen som et sted med masse positiv energi og med entusistiske lærere og elever. Søknader har allerede begynt å strømme inn.

Vi minner om at søknadsfristen er 1. april, og at det er lurt å søke tidlig. Vi setter i gang med samtaler med søkerne og foresatte allerede neste uke, så da håper jeg å se mange av dere igjen. OPG takker alle som bidro, og vi takker alle som tok turen innom.

Nyhetsarkiv