Koronasituasjonen, søknadsbehandling og lignende

Da er påskeferien over, og vi håper dere alle har hatt en fin ferie, til tross for at vi har vært pålagt hjemmepåske i år. Som dere vet forblir videregående skoler fortsatt stengt på ubestemt tid, noe som betyr at OPG fortsetter med undervisning via nett og sørger for at læreplanmålene i de forskjellige fagene nås til riktig tid.

Vi vet ingen ting om når vi har mulighet for å åpne for klasseromsundervisning. Føringene fra myndighetene tyder på at de satser på at alle elever skal tilbake på skolebenken før sommerferien, så man kan jo tenke seg noe sånt som medio mai, men dette vil jo være avhengig av koronasituasjonen og myndighetenes løpende vurderinger.

Vi har, som kjent, utsatt en del heldagsprøver i håp om at disse kan tas når vi er tilbake på skolen. Dersom vi ikke skulle få mulighet il å gjennomføre disse, vil vi sørge for alternativer. Muntlige prøver via Teams kan vær en mulighet.

Når det gjelder behandlingen av søknader har vi nå foretatt 1.opptak. Elever som har fått tilbud må ha takket ja til dette innen fredag 17.4. Dersom det etter dette blir ledige plasser, sender vi tilbud til nestemann på listen. Elever som ikke fikk tilbud rett før påske har altså fortsatt muligheter for å bli tatt opp ganske snart.

Administrasjonen på OPG har hjemmekontor, men vi er av og til innom kontorene våre. Ved behov for kontakt, vær vennlig å ringe en av oss direkte, eller send mail på info@opg.vgs.no, direkte kontakt med rektor er sven@opg.vgs.no. For telefonkontakt: Rektor Sven Erik Rise: 93099970, ass. rektor Frode Stokke: 90752088, Åse Kjelsbøl Huse: 92993880 og Eva Michelet Cedergren: 92993549.

 

Nyhetsarkiv