Hva skjer på OPG de neste ukene?

Nytt semester

 

Vi er godt i gang med 2022, men dessverre starter vi på rødt nivå. Det håper vi ikke varer lenge. Første uka har gått med til å arrangere de siste tentamene, men nå er det tid for fag igjen. Om en uke er første termin over, og elevene får karakteroppgjøret.

Snart skal tredje klasse ha «mock-exam», altså en prøvemuntlig. Dette har vi gode erfaringer med, og også elevene setter pris på å få testet seg i en situasjon så lik muntlig eksamen som mulig.

Før jul var flere av klassene på Nobel-intervjuet i Oslo Rådhus. Se våre Facebook-sider for bilder. Våre elever stilte spørsmål direkte på Al Jazeera og gjorde en flott innsats.

Nytt av året, er at vi styrker vårt tilbud om leksehjelp i matematikk for alle trinn. Vi har allerede satt inn én ekstra lærer, men nå styrker vi tilbudet ytterligere. Det blir heretter tre godt kvalifiserte mattelærere på leksehjelp på torsdager. Vi starter også opp med leksehjelp på mandager i matematikk. Alle elever er hjertelig velkommen.

Vi opprettholder samtidig ekstra timer i kjemi på Vg2 og Vg3. Elevene vil få tilbud om ekstra undervisning i fremmedspråk i løpet av høsten, og vi kommer tilbake med nærmere dato.