Hva skjer på OPG de neste ukene?

Snart heldagsprøver

Vi er inne i mai med russetid og vår. Det betyr mye moro, men også mye læring,  høyt tempo og mange vurderingssituasjoner.

Mai betyr heldagsprøver. Eksamen er avlyst, så dermed blir heldagsprøvene desto viktigere. Plan og datoer for heldagsprøvene ligger på elevenes OPG-sider.

Skoleturen til Brüssel og Antwerpen er overstått, vi har vært på besøk på museer og Stortinget. Snart får vi ny nabo i selveste Nasjonalgalleriet. Dette blir et løft for hele området og ikke minst OPG, og vi får mange spennende læringsmuligheter i mange fag og ser fram mot første av mange besøk.

Også i år styrker vi vårt tilbud om leksehjelp i matematikk for alle trinn. Vi har allerede satt inn én lærer, men nå styrker vi tilbudet ytterligere. Det blir heretter tre godt kvalifiserte mattelærere på leksehjelp på torsdager. Vi starter også opp med leksehjelp på mandager i matematikk. Alle elever er hjertelig velkommen.

Vi opprettholder samtidig ekstra timer i kjemi på Vg2 og Vg3. Elevene vil få tilbud om ekstra undervisning i fremmedspråk i løpet av høsten, og vi kommer tilbake med nærmere dato.