Hva skjer på OPG de neste ukene?

Da er OPG nedstengt i uke 4, og vi kjører på hjemmeundervisning via Teams. Denne gangen er vi all godt forberedt, så jeg håper dette går smertefritt så lenge det varer. Myndighetene har i første omgang pålagt oss å holde stengt i en uke. vi vet ikke om påbudet forlenges eller om vi er tilbake på skolen i uke 5.

Vi kjører prøve-eksamen for VG3 på fredag og  mandag. Dette blir spennende og en ny erfaring i og med at alle som skal opp på fredag må ha digital muntlig eksamen.

vi får bare håpe på bedre tider sånn at vi alle møtes på OPG igjen om kort tid.

Smittevern på OPG

Som sikkert alle har fått med seg er COVID19-smittetallene i Oslo og nærliggende områder stigende. Nå vet vi at flere også er smittet av den nye virusmutasjonen fra Storbritannia. Dersom vi skal tilbake på skolen igjen, vil vi opprettholde rødt nivå, og følge Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger om hva OPG skal og bør gjøre for å være sikre på at vi så langt det er mulig unngår smitte mellom elever og mellom elever og lærere.

Per i dag gjelder reglene om at en hver lærer eller elev som har det minste symptom holder seg hjemme til symptomene er over eller de har tatt koronatest. Elever/lærere som har vært i kontakt med andre som beviselig har korona, eller kan ha bli smittet av tredjeperson og så videre, bes om å holde seg hjemme,  sjekke seg, og følge FHIs anbefalinger.

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/hvis_du_mistenker_at_du_er_syk_med_covid-19/

Foreldre og elever som har spørsmål eller bekymringer er velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 22 83 73 02 eller sende en mail til info@opg.vgs.no