Hva skjer på OPG de neste ukene?

Det er travelt på OPG om dagen. Nå går undervisningen for fullt, elevene blir kjent med skolen og med hverandre, og Elevrådet er i ferd med å bli konstituert. Onsdag 21.8 har vi valgtorg der ungdomspartiene lager stands i atriet slik at elevene kan få diskutere med de forskjellige representantene og hente informasjonsmateriell. Tirsdag den 27. august arrangerer vi idrettsdag med den etter hvert så kjente og kjære OPG-mila, yoga, fekting og fotball.

Vi har foreldremøte for Vg1 foreldrene onsdag den 28.8, og 5. og 6. september arrangerer vår engasjerte lektor Hans Christian Bang  den årlige bli-kjentturen for våre tre førsteklasser. Her blir det sykkeltur i Nordmarka, grilling, kos, overnatting og ikke minst mange læreplanmål i naturfag, kroppsøving og geografi.

Som mange elever sikkert har merket seg har vi fått  ny administrasjonsleder. Hun heter Åse Kjelsbøl Huse, og skal overta de fleste funksjonene som vår kjære Lilleba har hatt siden skolen startet tidlig på 1990-tallet. Lilleba går av som daglig leder i november, men vi regner med å se henne ofte etter den tid også. Hun kjenner jo OPG best av oss alle, og vi kommer helt sikkert til å trenge hjelp.

Helsesøster Line Mysen Moe kommer til å være til stede for konsultasjoner og samtaler hver onsdag fra 12- 15 og hver torsdag fra 9-12. Hun holder til i akvariet, så det er bare å ta kontakt.