Hektisk desember på OPG

I skrivende stund er vi på OPG i ferd med å ta juleferie. Desember ble en utfordring i og med at kohortene måtte opprettholdes, og vi ønsket å gjennomføre heldagsprøver. Med altfor mange kohorter som skulle fordeles på altfor få klasserom ble det litt av en kabal som skulle gå opp. Vi fikk det til takket være fleksible lærere og ikke minst forståelsesfulle elever. En del fagdager måtte avholdes på Teams. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men jeg har et tydelig inntrykk av at elevene har fått vist hva de kan og at resultatene blir gode.

I dag er det vaske- og kosedag. Elevene møter i kohorter til vasking med julemusikk, klementiner og annet digg i klasserommene og samtlige får en liten julegave av skolen.

Jeg ønsker å takke alle elever og alle foresatte for all den forståelsen dere har vist oss i en vanskelig tid. Tusen takk for gode tilbakemeldinger, og tusen takk for at dere tar kontakt når det er ting som må ryddes opp i.

Skolestart etter jul er mandag 4.1 med oppmøte for kohort 1, og Teams for kohort 2. Kohort 2 møter tirsdag den 5.1. Da er det kohort 1 sin tur til å være på Teams.

OPG ønsker med dette samtlige en riktig fredfull og god jul.

 

Nyhetsarkiv