Avslutning for VG3-elevene den 15.6

Vi har en god tradisjon på Oslo Private Gymnasium der vi møtes til en hyggelig avslutning av tre års videregående skolegang med taler, underholdning, utdeling av vitnemål og litt sosialt samvær etter den mer formelle delen av programmet. På grunn av koronasituasjonen holder vårt vanlige møtelokale på Thon Hotell stengt. Vi er i tillegg pålagt å følge smittevernregler som gjør det vanskelig å samle alle elvene og alle foreldre/foresatte på ett sted.
Vi har derfor ingen mulighet til å følge samme opplegg som tidligere år. Imidlertid får vi til noe tilsvarende om enn i mindre omfang.

Vi ønsker å invitere foreldre/foresatte (maks 2 per elev) og samtlige elever til vitnemålsutdeling på Felix kino, Aker Brygge mandag 15. juni. Etter noen ord fra elevene vil rektor dele ut vitnemål til hver enkelt. Vi gjør dette klassevis.

Oppmøtetider:
• 3A m/foresatte møter kl. 17.50 på Felix kino.
• 3B m/foresatte møter kl. 18.20 på Felix kino.
• 3C m/foresatte møter kl. 18.40 på Felix kino.

NB! Det er viktig at alle respekterer de gitte tidspunkter, slik at vi ivaretar smittevernet!

Etter utdeling av vitnemål, går elever og foresatte klassevis til Vika Atrium der klassens lærere stiller på «stands» og serverer. Vi ber om at dere fordeler dere i hele atriet.

Jeg ønsker dere hjertelig velkommen,

Nyhetsarkiv