Vellykket juleball for alle på OPG

160-1439afa271b7911d287d0cbb14f187d1

På OPG er det fullt kjør med heldagsprøver og fagdager i hele desember. Samtlige elever jobber hardt og målrettet for å få så gode resultater som mulig før karakteroppgjøret på nyåret. Skolen er preget av ro, motiverte elever og godt læringsmiljø. Når heldagsprøvene er over kan vi puste ut og glede oss over vårt tradisjonsrike juleball. I år, som tidligere år, var det Elevrådet som arrangerte ballet og lærerne var gjester.

Det var et godt planlagt og et veldig godt gjennomført arrangement. Samtlige av skolens elever hadde funnet fram finstasen, og det samme hadde lærerne. Det var ikke langt unna en slags Oscar Academy Awardsforstilling med de vakreste ballkjoler og de flotteste dressene.

Vi fikk nydelig mat før kveldens underholdning startet. Her var det kåringer i de tradisjonelle OPGkategoriene, som Årets Førstis, Årets Par, Årets Svigermors Drøm, Årets Lærer og så videre. Damenes og Herrens tale hører med, og gutta var ikke dårligere enn at de diske topp med All I Want For Christmas Is You, i Justin Bieberversjonen.

OPG er så heldig å ha sitt eget band med flere gitarister, keyboard, trommer og solist. Bandets medlemmer består av både lærere og elever. I år fikk vi høre flotte versjoner av kjente og kjære hits, noe som sørget for liv på dansegulvet.

Alt i alt var dette en hyggelig avslutning på skoleårets 1.semester.

Søknadsinformasjon

Slik søker du

Fyll ut søknadsskjema og legg ved karakterkort fra 1. termin 10. klasse.

Søknaden blir behandlet omgående, og dersom du er en aktuell elev for OPG, vil du bli innkalt sammen med foresatte til en informasjonssamtale.

Søknadsfristen er 1. april.

Opptakskriterier Søknadsskjema Ansatte

Pris

Skolepenger fastsettes iht. gjeldende lovverk, og er kr. 20.055.- pr. elev for skoleåret  2018/2019.

Det praktiseres søskenmoderasjon dersom to eller flere søsken går på skolen samtidig. Den eldste betaler da kr. 14.250.

Bøker er nå gratis for alle trinn og klasser ved OPG.