EN FANTASTISK FLOTT IDRETTSDAG

189-81fc24a45d5f2cd75c3fc16fd859b314

Hvert år på denne tiden arrangerer OPG idrettsdag. I år var vi ekstra heldige med været, og med samtlige deltakere – så vi opplevde en fantastisk dag uten sidestykke.

Showet begynte klokken 9:30 med den allerede legendariske OPGmila. Dette er en aktivitet som samtlige elever skal gjennomføre, enten løpende, joggende eller til fots. Det blir tatt tid og alle får medalje. De aller fleste elevene valgte å løpe, ja nærmest spurte OPGmila, noe som gjorde at en del lærere ble hengende godt etter. Da spesielt rektor som peste seg inn på en 47.plass. Beste lærer var en som er i permisjon (Øyvind Soldal)og som dyttet barnevogna framfor seg. Han kom i mål på 37.59. Sølvet gikk til Camilla Skarestad og bronsen til Sebastian Winther-Larsen. Men, dette var jo elevenes dag, og det var elevene som vant. OPG nærmer seg resultatene til Toppidrettslinjene. Gullet i år gikk til Johannes Irgens Herlofson i 1C med tiden 33,58, sølvet tok Tinius Svendsen 1B på 35,46 og bronse til Mads Harsem 2A som kom i mål på 36, 23. Vi gratulerer så mye!

Videre utover dagen var det valg mellom forskjellige aktiviteter. Mange valgte yoga, der vi hadde fått tak i en en profesjonell yogamaster. Noen spilte innebandy og vi fikk se Andreas i 3A «in action». Han spiller på landslagsnivå og demonstrerte sine ferdigheter med utallige skåringer.

Nytt av året var amerikansk fotball. Vi er så heldige at vi har en proff spiller i kollegiet nemlig Lars Erik Heidem (Lasse). Han ordnet både med utstyr og med ekstra trener, og de elevene som fikk mulighet til å være med på dette strålte om kapp med sola. Dette var virkelig noe nytt og spennende.

I tillegg til alt dette var det mulighet for helt vanlige fotballkamper. En superflott dag med bare fornøyde ansikter.

Søknadsinformasjon

Slik søker du

Fyll ut søknadsskjema og legg ved karakterkort fra 1. termin 10. klasse.

Søknaden blir behandlet omgående, og dersom du er en aktuell elev for OPG, vil du bli innkalt sammen med foresatte til en informasjonssamtale.

Søknadsfristen er 1. april.

Opptakskriterier Søknadsskjema Ansatte

Pris

Skolepenger fastsettes iht. gjeldende lovverk, og er kr. 20.055.- pr. elev for skoleåret  2018/2019.

Det praktiseres søskenmoderasjon dersom to eller flere søsken går på skolen samtidig. Den eldste betaler da kr. 14.250.

Bøker er nå gratis for alle trinn og klasser ved OPG.